Als Albert Heijn Oosterwolde hebben wij een paar jaar lang het sponsorproject VZ gehouden. We hebben besloten om het dit jaar iets anders te gaan doen en ons volledig op de clubs te richten.

Vanwege het coronavirus zijn diverse verenigingen in financieel zwaar weer terechtgekomen. Om sportclubs, scholen en verenigingen uit Ooststellingwerf te ondersteunen, verdelen wij onder alle deelnemers aan onze nieuwe Plak en Pak-actie daarom minimaal € 20.000,-!!!

Wil je kans maken op een deel van dit bedrag, geef je dan als sportclub, school of vereniging direct op door een e-mail te sturen naar ah-oosterwolde@blijvenplakkendus.nl. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 15 augustus. Op deze website vind je alle voorwaarden.

De actie zelf gaat op maandag 31 augustus van start. Vervolgens is het aan jullie achterban om zoveel mogelijk punten te gaan plakken om hiermee een zo hoog mogelijk bedrag voor jullie club te pakken. De actie duurt 12 weken. Hoe meer punten je samen verzamelt, hoe hoger jullie winst.