Nieuws

Blauwe Bart-mobiel trekt veel aandacht

Sinds begin deze maand rijdt ons opvallend blauw autootje door de gemeente. Met deze Bart-mobiel worden extra plakpunten ter waarde van € 100,- uitgedeeld aan inwoners die de poster van de nieuwe Plak en Pak-actie hebben opgehangen.

Het was aan de familie Nijholt uit Donkerbroek de eer om de eerste cheque in ontvangst te nemen. Zij hadden direct de achterpagina van deze krant (uitgave van dinsdag 1 september) opvallend op hun raam geplakt. De poster werd gespot door Bart, het gezicht van de Plak en Pak-actie, en nu al is korfbalvereniging Donkerbroek daardoor € 100,- rijker. Zo eenvoudig is het dus om extra euro’s te verdienen voor jouw club, school of vereniging. Ook muziekvereniging Crescendo en de basisscholen Meester K.J. Dijkstra in Elsloo en De Akker in Oosterwolde hebben op deze manier al honderd euro extra weten te veroveren.

Wie de achterpagina van deze krant op 1 september heeft gemist, kan in de supermarkt de speciale actieposter ophalen. Hoe meer een club, school of vereniging opvalt, hoe beter, want de vrolijke Bart houdt wel van wat extra uitbundigheid. Denk aan kleurige versieringen of haal extra posters op bij ons in de winkel. En deel het resultaat vooral ook via social media. Wie weet staat onze Bart-mobiel volgende week dan wel bij jou voor de deur!”

Plak en Pak-actie gestart

Deze week is onze nieuwe Plak en Pak-actie gestart! Vanaf heden kun je dus plakpunten voor jouw deelnemende club, school of vereniging gaan sparen.

Tevens is de aanvullende posteractie begonnen. Plak de achterpagina van de Nieuwe Ooststellingwerver huis-aan-huis van 1 september zichtbaar op een raam of voordeur. Wekelijks rijdt onze Bart door Ooststellingwerf om aan twee ‘plakkers’ € 100,- extra uit te reiken voor hun deelnemende club, school of vereniging. En dat twaalf weken lang! Laat de poster dus t/m zondag 22 november hangen en wie weet staat Bart binnenkort bij jou voor de deur! Hoe meer je opvalt, hoe beter, want onze vrolijke Bart houdt wel van wat extra uitbundigheid. Denk aan kleurige versieringen, haal extra posters op bij ons in de winkel en wees vooral creatief en ludiek.
Succes!

Extra posteractie

Ruim vijftig clubs, scholen en verenigingen uit Ooststellingwerf hebben zich aangemeld voor onze nieuwe Plak- en Pak-actie. Onder de deelnemers wordt maar liefst € 20.000 verdeeld. Met een aanvullende posteractie wordt nog eens € 2400,- extra uitgereikt.

Bijna uit alle dorpen hebben we aanmeldingen ontvangen. Fijn dat we met onze actie een financieel steuntje in de rug kunnen geven. Vanwege het coronavirus zijn diverse verenigingen in financieel zwaar weer terechtgekomen. Het is voor ons de aanleiding om deze nieuwe actie te starten.

Volgende week op maandag 31 augustus gaat de Plak- en Pak-actie van start. Tot en met zondag 22 november krijgen klanten bij elke € 10,- aan boodschappen een plakpunt. Een volle spaarkaart met 5 plakpunten kan ingeleverd worden bij onze servicebalie in de winkel (blauwe brievenbus). Hoe meer volle spaarkaarten voor jouw club, school of vereniging worden ingeleverd, hoe groter het deel van de in totaal € 20.000. Blijven plakken dus!

Extra posteractie

Op 1 september gaat de extra posteractie van start. Op de achterpagina van de Nieuwe Ooststellingwerver is dan een speciale poster te vinden. Het is aan de achterban van alle deelnemers om deze poster massaal zichtbaar op een raam of voordeur te plakken. Wekelijks rijdt onze Bart door Ooststellingwerf om aan twee ‘plakkers’ € 100,- extra uit te reiken voor hun deelnemende club, school of vereniging. En dat twaalf weken lang! Laat de poster dus t/m zondag 22 november hangen.

Om Bart op het juiste spoor te zetten, is het advies om de meest opvallende acties te delen via social media en daarin Albert Heijn Oosterwolde te taggen. Hoe meer iemand opvalt, hoe beter, want extra uitbundigheid wordt beloond. Denk aan kleurige versieringen en wees vooral creatief en ludiek! Hoe dan ook, het was eigenlijk nog nooit zo makkelijk om een extra geldbedrag voor jouw club, school of vereniging te verdienen.

Deelnemers bekend

De inschrijving voor onze nieuwe Plak en Pak-actie is gesloten. Ruim 50 deelnemers hebben zich aangemeld. De complete lijst vind je onder het kopje ‘deelnemers’. Kijk wie er mee doen en steun jouw club, school of vereniging!

Inschrijving gestart

Vanaf deze week kunnen clubs, verenigingen en scholen zich inschrijven voor onze nieuwe actie.

Plak en Pak-actie

Als Albert Heijn Oosterwolde hebben wij een paar jaar lang het sponsorproject VZ gehouden. We hebben besloten om het dit jaar iets anders te gaan doen en ons volledig op de clubs te richten.

Vanwege het coronavirus zijn diverse verenigingen in financieel zwaar weer terechtgekomen. Om sportclubs, scholen en verenigingen uit Ooststellingwerf te ondersteunen, verdelen wij onder alle deelnemers aan onze nieuwe Plak en Pak-actie daarom minimaal € 20.000,-!!!

Wil je kans maken op een deel van dit bedrag, geef je dan als sportclub, school of vereniging direct op door een e-mail te sturen naar ah-oosterwolde@blijvenplakkendus.nl. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 15 augustus. Op deze website vind je alle voorwaarden.

De actie zelf gaat op maandag 31 augustus van start. Vervolgens is het aan jullie achterban om zoveel mogelijk punten te gaan plakken om hiermee een zo hoog mogelijk bedrag voor jullie club te pakken. De actie duurt 12 weken. Hoe meer punten je samen verzamelt, hoe hoger jullie winst.