Ruim vijftig clubs, scholen en verenigingen uit Ooststellingwerf hebben zich aangemeld voor onze nieuwe Plak- en Pak-actie. Onder de deelnemers wordt maar liefst € 20.000 verdeeld. Met een aanvullende posteractie wordt nog eens € 2400,- extra uitgereikt.

Bijna uit alle dorpen hebben we aanmeldingen ontvangen. Fijn dat we met onze actie een financieel steuntje in de rug kunnen geven. Vanwege het coronavirus zijn diverse verenigingen in financieel zwaar weer terechtgekomen. Het is voor ons de aanleiding om deze nieuwe actie te starten.

Volgende week op maandag 31 augustus gaat de Plak- en Pak-actie van start. Tot en met zondag 22 november krijgen klanten bij elke € 10,- aan boodschappen een plakpunt. Een volle spaarkaart met 5 plakpunten kan ingeleverd worden bij onze servicebalie in de winkel (blauwe brievenbus). Hoe meer volle spaarkaarten voor jouw club, school of vereniging worden ingeleverd, hoe groter het deel van de in totaal € 20.000. Blijven plakken dus!

Extra posteractie

Op 1 september gaat de extra posteractie van start. Op de achterpagina van de Nieuwe Ooststellingwerver is dan een speciale poster te vinden. Het is aan de achterban van alle deelnemers om deze poster massaal zichtbaar op een raam of voordeur te plakken. Wekelijks rijdt onze Bart door Ooststellingwerf om aan twee ‘plakkers’ € 100,- extra uit te reiken voor hun deelnemende club, school of vereniging. En dat twaalf weken lang! Laat de poster dus t/m zondag 22 november hangen.

Om Bart op het juiste spoor te zetten, is het advies om de meest opvallende acties te delen via social media en daarin Albert Heijn Oosterwolde te taggen. Hoe meer iemand opvalt, hoe beter, want extra uitbundigheid wordt beloond. Denk aan kleurige versieringen en wees vooral creatief en ludiek! Hoe dan ook, het was eigenlijk nog nooit zo makkelijk om een extra geldbedrag voor jouw club, school of vereniging te verdienen.