Sinds begin deze maand rijdt ons opvallend blauw autootje door de gemeente. Met deze Bart-mobiel worden extra plakpunten ter waarde van € 100,- uitgedeeld aan inwoners die de poster van de nieuwe Plak en Pak-actie hebben opgehangen.

Het was aan de familie Nijholt uit Donkerbroek de eer om de eerste cheque in ontvangst te nemen. Zij hadden direct de achterpagina van deze krant (uitgave van dinsdag 1 september) opvallend op hun raam geplakt. De poster werd gespot door Bart, het gezicht van de Plak en Pak-actie, en nu al is korfbalvereniging Donkerbroek daardoor € 100,- rijker. Zo eenvoudig is het dus om extra euro’s te verdienen voor jouw club, school of vereniging. Ook muziekvereniging Crescendo en de basisscholen Meester K.J. Dijkstra in Elsloo en De Akker in Oosterwolde hebben op deze manier al honderd euro extra weten te veroveren.

Wie de achterpagina van deze krant op 1 september heeft gemist, kan in de supermarkt de speciale actieposter ophalen. Hoe meer een club, school of vereniging opvalt, hoe beter, want de vrolijke Bart houdt wel van wat extra uitbundigheid. Denk aan kleurige versieringen of haal extra posters op bij ons in de winkel. En deel het resultaat vooral ook via social media. Wie weet staat onze Bart-mobiel volgende week dan wel bij jou voor de deur!”